Mooi uitzicht vanuit de tent

Onze Forttent

Je eigen festivalterrein. Een eeuwenoud fort, een prachtige tent en héérlijk eten uit onze Fortkeuken; de stoere oldtimer Volvo vrachtwagen. Deze locatie is perfect om je gasten te ontvangen voor een feestelijke bijeenkomst.

In onze Forttent is het altijd gezellig en sfeervol! Onze forttent is geschikt voor grote groepen voor bijvoorbeeld een groepsuitje, jubileum of bruiloft. Maar ook kunnen we onder onze tent een intieme sfeer creëren voor een gezellig samenkomen met een klein gezelschap.         

Feesten in de Forttent

Of je nu het nu gaat om een babyshower, een examenfeest of omdat je gewoon het leven wil vieren! Een bijzondere dag vieren bij Fort de Hel, is een dag die je nooit meer gaat vergeten. Met een uniek fort en een eigen festival terrein is het de plek waar je moet zijn; beleef het in Willemstad.

Zijn jullie al ontelbaar lang bij elkaar? Gaat u Abraham zien? Of gaat u met pensioen? Voor elke bijzondere gelegenheid creëren wij, met veel zorg en aandacht, een perfecte dag. Van het eten en drinken tot aan de muziek, alles wordt verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.