Op zaterdag 11 mei opent Fort de Hel haar poort voor het nieuwe seizoen. Tijdens de winterperiode is er hard gewerkt om een unieke mobiele restaurantkeuken te realiseren en het terrein is weer tip top in orde gebracht.

Door de komst van de nieuwe mobiele restaurantkeuken proeft u op het fort niet alleen de cultuur en historie, maar ook de heerlijke gerechten op de kaart welke de authentieke smaak van de boerderij, direct uit de Sabina Henrica polder, weer terug brengen.

Zo kunt u heerlijk vertoeven onder onze forttent de ‘van Boetzelaer’ en genieten van het prachtige uitzicht. Welke tevens het strijdtoneel was bij de slag om Willemstad in 1793, waar van Boetzelaer als generaal-majoor Willemstad heeft weten te behouden.

Wilt u meer weten over deze bijzondere plek en onze vaderlandse geschiedenis? Of gewoon heerlijk genieten op het terras? Fort de Hel zal dit seizoen geopend zijn met lekker weer en op reservering vanaf 10 personen. Ook liggen er al culturele evenementen op de stapel, houdt onze website en social media-kanalen in de gaten zodat je niets mist! Kom en beleef!